• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Claes & Victor Risager

Meldes på vej væk fra FCK: Her er Zecas reaktion

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC København-anføreren mener ikke, at tiden er inde til at diskutere hans fremtid i klubben, hvor han snart har kontraktudløb.

Af Lasse Claes & Victor Risager

Han er FC Københavns kaptajn og måske største profil, men snart kan Zeca være fortid i Hovedstaden. I hvert fald har han kontraktudløb næste sommer, hvor han altså kvit og frit kan forlade løverne.

Og ifølge det græske medie Sport24 er det lige præcis, hvad der er planen.

Det rygte blev Zeca foreholdt efter onsdagens træning i FC København, hvor Tipsbladet og andre danske medier var til stede, men her var meldingen slet ikke lige så klar.

- De skriver, selvom jeg ikke siger noget, så de antager noget, indleder midtbanestjernen med et grin og tilføjer så:

- Jeg sagde i starten af denne sæson, at der nok snart skal tales om det, hvis klubben vil. Sandheden er, at vi ikke har haft snakke, og vi vil se, hvad der sker. Det er ikke tiden nu at tænke på. Jeg synes, vi har mere alvorlige ting at løse nu.

Men vil du forlænge?

- Det her er, som jeg siger, et tidspunkt, hvor jeg skal tænke på holdet og ikke på mig selv og min kontrakt. Hvis folk er glade og vil tale, må vi se bagefter, hvilken beslutningen det bliver. Jeg tænker ikke på det lige nu. Jeg tænker bare på holdet og vil ud af den her situation.

De mere alvorlige ting, Zeca og FC København skal tænke på, er selvsagt med henvisning til den sløje sæsonstart i Superligaen. En sæsonstart, der har budt på blot fire sejre og hele seks nederlag i ligaen, og som tidligere på ugen kostede Jess Thorup jobbet.

Zeca, 34 år, og holdkammeraterne skal efter landskampspausen møde AGF.