Foto: Getty Images
VM

Stjerne revser Mbappé: Han har ikke forstået det

Ifølge den brasilianske veteran Dani Alves bør Kylian Mbappé være mere ydmyg overfor Neymar og Lionel Messi.

Kylian Mbappé bør udvise mere ydmyghed overfor de to andre superstjerner i Paris Saint-Germain. 

Sådan lyder det nu fra franskmandens tidligere holdkammerat, Dani Alves, der mener, at Mbappé bør lytte mere til Neymar. 

- En stor spiller bør altid være bevidst om og forstå, hvem han spiller sammen med. Dine holdkammerater fremhæver dine kvaliteter. Mbappé er et fænomen, men han har endnu ikke forstået, at dem, der spiller sammen med ham i angrebet (Lionel Messi og Neymar, red.), er større fænomener end ham, lyder det således, ifølge Foot Mercato, fra Dani Alves. 

- Neymar og Messi er unikke. De ser og gør ting, som ingen andre ser eller tør. Man er nødt til at være klog for at udnytte deres potentiale. Det er to fodboldgenier. Jeg synes selv, at jeg er god med bolden, men da jeg spillede med Leo, så gav jeg ham bolden. Og det er det samme, når jeg spiller med Neymar. Mbappé kommer til at score 150 mål, hvis han giver dem bolden. 

Den 39-årige Dani Alves kan senere torsdag komme i aktion ved VM, når Brasilien indleder slutrunden med et opgør mod Serbien. Kampen sparkes i gang klokken 20.00.

Kylian Mbappé og Neymar har angiveligt været på kant med hinanden i Paris Saint-Germain i efteråret, hvor de to superstjerner blandt andet skulle være uenige om, hvem der skal sparke straffespark. Det kan du læse om HER