FCK med storsejr i testkamp

De danske mestrre fra FC København bankede svenske Trelleborg med tenniscifre.

Med godt to uger til starten på Superligaen ligner FC København et hold, der er klar til at forsvare sin titel som vindere af Superligaen. I hvert fald at dømme ud fra onsdagens træningskamp mod Trelleborg, hvor de danske mestre var svenskerne overlegne.

Det skal siges, at Trelleborg fører en tilværelse i den tredjebedste svenske række, så det var heller ikke, fordi modstanderen var prangende. Men det afholdt ikke FCK fra at vinde med 6-1 over svenskerne.

FCK var foran med 3-0 ved pausen, efter mål af først Igor Vetokele, et selvmål og et mål kort inden pausen af Martin Vingaard. I anden halvleg gjorde "Mos" Abdellaoue det til 4-0, Cesar Santin gjorde det til, 5-0 og Pape Pate Diouf scorede målet til 6-0, inden Trelleborg fik reduceret til resultatet 6-1 to minutter før tid.

FCK mangler at møde græske Paok Soloniki og tyske Wolfsburg, inden holdet den 21. juli møder AaB på udebane i sæsonens første kamp i Superligaen for FCK's vedkommende.