La Liga

Gratis Mtiliga går på klubjagt

Nu står det fast, at Patrick Mtiliga forlader Málaga på en fri transfer, men den 30-årige venstreback stresser ikke over at skulle finde en ny arbejdsgiver.

Det har ligget lidt i kortene, men nu er det blevet endeligt bekræftet. Patrick Mtiliga er færdig i Málaga og kan skifte transferfrit til sommer.

Den 30-årige venstreback har en klausul i sin nuværende kontrakt, som forlænger
aftalen med et år, såfremt han når at spille 25 kampe i denne sæson. Med 19 ligakampe
og fire pokal-optrædener bliver det ikke aktuelt, og det passer Málaga-danskeren ganske fint.

- Jeg snakkede med min agent (Michael Johansen, red.) om, at jeg gerne vil væk, når jeg ikke spiller, og når der er udsigt til, at træneren fortsætter til næste sæson, siger Patrick Mtiliga til tipsbladet.dk.

- Han tog en snak med klubben alllerede for et par uger siden, og de sagde okay til, at jeg ville være transferfri. Nu kan vi se, at klausulen ikke bliver opfyldt, og en ny kontrakt er ikke aktuel. Derfor kan vi begynde at snakke lidt mere seriøst med andre klubber og fortælle, at jeg er gratis, tilføjer den danske venstreback.

Ingen stress over at finde en ny klub
Indtil videre er der ikke så meget interesse at berette om, men Patrick Mtiliga har god tålmodighed - og god tro på egne evner.

- Det er stadig tidligt at snakke om ny klub. Mange steder skal der først rives en spiller væk, før der bliver plads til en ny. Sommeren er lang, og jeg er rimelig confident omkring, at jeg nok skal finde en klub, der er god for både mig selv og familien, siger Patrick Mtiliga.

- Jeg stresser overhovedet ikke over det, og jeg har ikke tænkt mig at skrive under med den første og bedste. Det er klart, at hvis Barcelona kommer på banen, så tøver jeg ikke, tilføjer han og bryder ud i et grin.

Málaga spiller sæsonens sidste kamp på lørdag, hvor FC Barcelona kommer på besøg i det sydspanske.