Superliga

Udenlandsk interesse for Johan Wiland

Johan Wiland har gennem flere år leveret store præstationer i FCK-målet. Det har klubber uden for Danmark også lagt mærke til.

Det er snart tre år siden, at Johan Wiland fik chancen i målet hos FC København, da Jesper Christiansen blev skadet i en kamp mod Brøndby. Lige siden har Wiland leveret stærke præstationer for FCK, hvilket blandt andet har resulteret i to kåringer som Årets Målmand i Danmark.

Uden for Danmarks grænser har man også lagt mærke til Johan Wilands præstationer, og spillerens agent Niclas Jensen, bekræfter, at der er interesse for den svenske målmand

- Det er der helt sikkert. Johan har stået ufattelig stabilt over længere tid, og der er ikke mange, der ikke kan se, at han er en dygtig målmand, siger Niclas Jensen til tipsbladet.dk.

Agenten vil ikke komme ind på, hvor interessen stammer fra. Han påpeger dog, at der er et stykke vej fra interesse til et evt. skifte - især når det handler om målmænd.

- Målmænd er en sjov størrelse i den her sammenhæng. Som tingene har udviklet sig i samfundet og i fodbolden, så er der færre penge i klubberne. Der er ikke de samme penge at bruge på en stor målmandstransfer. Det er blevet nedprioriteret de senere år.

- Klubberne er godt klar over, at Johan ikke er billig, for FC København kan jo godt se, at han er en vigtig spiller for dem. Det skal man også have med i regnestykket, siger Niclas Jensen.

Johan Wilands kontrakt med FC København udløber i december 2013, og Niclas Jensen har tidligere peget på, at tiden kunne være moden for et skifte til en større klub. Agenten peger dog på, at fremtiden også kan ligge i FC København.

- Han har en kontrakt med klubben og er glad for at være i FC København, hvor han ser frem til de udfordringer, der kan være efter sommerferien i enten Champions League eller kvalifikationen, siger Niclas Jensen.

Johan Wiland kom til FC København i januar 2009.