1. division

Stor overraskelse i Sydbank Pokalen: Serie 1-hold slår Helsingør ud

Helsingør fra 1. division blev onsdag slået ud af Bispebjerg fra Serie 1, som er blandt de største overraskelser meget længe i dansk fodbold.

Engang i mellem opstår der store overraskelser i pokalturneringer rundt om i verden, og det er bestemt ikke nogen undtagelse i Danmark. En af de største i de seneste år på dansk grund skete onsdag aften.

Her var 1. divisions-mandskabet fra FC Helsingør på besøg i Lersøparken for at møde Serie 1-holdet Bispebjerg, og her måtte Helsingør gå slukørede fra banen med et nederlag på 2-3.

Dermed viste Bispebjerg vejen for de øvrige hold, som spiller i en lavere række. Endda efter Helsingør kom foran med 1-0 efter 18 minutters spil, men i stedet for at miste modet, så udlignede københavner-klubben minuttet efter.

Lige inden pausen blev det til 2-1 for Bispebjergs vedkommende, og i anden halvleg udbyggede de føringen, inden Teddy Bjergqvist skabte spænding i opgøret med en reducering til 3-2 med tyve minutter tilbage.

Til trods for, at der var god tid til endnu en scoring, så kom den ikke, og dermed fik Nordvest-holdet skrevet sig ind i historiebøgerne med deres særdeles flotte resultat.

Derfor er Bispebjerg nu videre til anden runde af Sydbank Pokalen.