• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Nicklas Grodt Degn

VB-chef regner ikke med flere udlejninger til Østen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vejle Boldklub vil holde på den nuværende trup og regner ikke med at sende flere afsted på udlejning til de østlige fodboldmarkeder, hvis transfervinduer stadig er åbne.

Af Nicklas Grodt Degn

Transfervinduet i Premier League lukkede i midten af august, de fleste øvrige europæiske fodboldlande fulgte trop i de første septemberdage, men vinduet er fortsat åbent i en række lande af mere eksotisk karakter, set ud fra et dansk fodboldsynspunkt.

Det har de blandt andet udnyttet i Vejle Boldklub. Klubben har sendt forsvarsspilleren Vladis Emmerson på leje i Hongkong, men der kommer ikke flere den vej, selvom Vejle har et bredt kontaktnetværk.

- Andet var kun blevet aktuelt, hvis der var kommet et vanvittigt stort bud på én af vores spillere, som vi simpelthen ikke kunne sig nej til, siger Jacob Krüger, der er teknisk chef i Vejle Boldklub, til vafo.dk.

Superliga-nedrykkerne er placeret på tredjepladsen i NordicBet Ligaen med 14 point efter otte kampe og fire point op til FC Fredericia på førstepladsen, der er den eneste oprykningsgivende placering.

Superliga

Mere Superliga

Fokus