Video : Tipsbladet
1. division

VB-chef regner ikke med flere udlejninger til Østen

Vejle Boldklub vil holde på den nuværende trup og regner ikke med at sende flere afsted på udlejning til de østlige fodboldmarkeder, hvis transfervinduer stadig er åbne.

Transfervinduet i Premier League lukkede i midten af august, de fleste øvrige europæiske fodboldlande fulgte trop i de første septemberdage, men vinduet er fortsat åbent i en række lande af mere eksotisk karakter, set ud fra et dansk fodboldsynspunkt.

Det har de blandt andet udnyttet i Vejle Boldklub. Klubben har sendt forsvarsspilleren Vladis Emmerson på leje i Hongkong, men der kommer ikke flere den vej, selvom Vejle har et bredt kontaktnetværk.

- Andet var kun blevet aktuelt, hvis der var kommet et vanvittigt stort bud på én af vores spillere, som vi simpelthen ikke kunne sig nej til, siger Jacob Krüger, der er teknisk chef i Vejle Boldklub, til vafo.dk.

Superliga-nedrykkerne er placeret på tredjepladsen i NordicBet Ligaen med 14 point efter otte kampe og fire point op til FC Fredericia på førstepladsen, der er den eneste oprykningsgivende placering.