• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Mikkel Fuhr Nielsen

Avis: Dansk landsholdsangriber bliver udlejet

Foto: Getty Images

Det trækker op til et skifte for Kasper Dolberg, men det peger ikke i retning af et permanent et af slagsen.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Kasper Dolberg har haft det svært siden de glade dage i Ajax.

Dengang var der massiv rift om angriberen, da han stod på affyringsrampen i sommeren 2019. En af bejlerne dengang var Hoffenheim, men Kasper Dolberg valgte istedet den franske sydkyst og OGC Nice.

Nu melder Hoffenheim sig så igen på banen, efter et svært efterår på udlån i Sevilla, hvor danskeren både har døjet med skader og manglende form. Den italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio meldte således skiftet tæt på tirsdag.

I Tyskland har flere medier - herunder den store avis Kicker - også undersøgt Dolbergs mulige ankomst til Bundesligaen. Avisen bringer flere detaljer, da alt peger i retning af endnu en lejeaftale for danskeren ifølge dem.

Lejeaftalen med Sevilla vil blive ophævet til januar, og så vil danskeren angiveligt skrive under på en ny lejeaftale med Hoffenheim frem til sommer. Aftalen vil også indeholde en købsoption, lyder det.

Det er præcis på samme måde, at hans nuværende lejeaftale med Sevilla er strikket sammen. I OGC Nice er Kasper Dolberg fortsat på kontrakt frem til 2024.

I denne sæson har danskeren blot fået 303 minutter på banen for Sevilla. I samme periode er det blevet til nul mål på klubplan, mens han har scoret et enkelt mål for Danmark i en landskamp mod Frankrig i Nations League.

I Hoffenheim, der indtager 11. pladsen i Bundesligaen, vil Kasper Dolberg blive holdkammerater med sine landsmænd Jacob Bruun Larsen og Robert Skov.