Bundesliga

De kommer til at tjene på spillersalg (3/3)

Se her hvilke mindre klubber, der potentielt kan komme til at tjene mange penge på spillersalg.

I denne artikel vil fokus ikke være på de klubber med den største købekræft, men snarere på de klubber, der indenfor de næste par transfervinduer kan høste frugterne af flot talent- og talentspejderarbejde.

Læs også: De kommer til at tjene på spillersalg (1/3)

Læs også: De kommer til at tjene på spillersalg (2/3)

Bayer Leverkusen:

En rigtig flot sæson af de tidligere Champions League-finalister. Michael Ballacks begrænsede spilletid skyldes storspil af en ung midtbane. Tyske Lars Bender har det lidt sværere end sin bror i Dortmund, men Renato Augusto og Arturo Vidal har brilleret gang på gang igennem sæsonen.
Målmanden Rene Adler kan være på vej til en større klub i udlandet. Manchester United har været nævnt, men han virker ikke længere som en af hovedkandidaterne.
Den schweiziske angriber Derdiyok ser lovende ud, men har brug for et par sæsoner mere i Bundesligaen til at modnes. Det samme kan sige om lynhurtige Sydney Sam og udlejede Richard Sukuta-Pasu.

Hoffenheim:

Holdet formåede på ingen måde at leve op til forrige sæsons fremragende resultater, men salgsprospekterne er stadig svære at overse på et ungt og talentfuldt hold.
Bosniske Ibisevic og Salihovic har været fuldstændigt forrygende for den tyske klub siden ankomsten og har begge potentiale til at spille for de største klubber i Europa. Den italienske Serie A ville ikke være noget dårligt bud.
Højrebacken Andreas Beck er en kommende tysk landsholdsspiller og nigerianske Chinedu Obasi ligner et spændende emne, selvom han måske nok ville gøre det ligeså godt ved at blive i Hoffenheim.
Udlejede Franco Zuculini får måske endnu en mulighed i Bundesligaen, en mulighed som islandske Gylfi Sigurdsson bestemt ikke har brug for. Den unge skandinav har hurtigt markeret sig som et af nordens største fodboldmæssige talenter.

Hamburger SV:

Det må snart være tid for Mladen Petric’ skifte til Bayern München. Det ville på ingen måde overraske nogen hvis dette blev realiteten. Endnu en flot sæson af den kroatiske angriber.
Aogo og Pitroipa ligner 2 udemærkede backs, men der er nok ikke mange penge i salget af nogen af dem.
Det kunne der til gengæld være i et salg af den fabelagtige wing Eljero Elia, der dog stadig mangler overblikket for medspillerne engang imellem. Driblingerne har han til genæld nok af. Noget Lars Jacobsen fik at føle ved sommerens VM.
Unge spillere som Muhamed Besic, Anis Ben-Hatira og Son Heung-Min er de kommende stjerner på Hamburg-holdet.

Mainz:

Ikke så mange navne at snakke om, men de to der er, er dog yderst interessante. Holdet gik måske en smule i stå som sæsonen skred frem, men Lewis Holtby og Andre Schurrle ligner to af de kommende stjerner på et spændende tysk landshold.
Begge har været sat i forbindelse med store klubber i såvel Tyskland som resten af Europa og undertegnede glæder sig til at se mere til de to offensive fyre.