Bundesliga

Frankfurt ansætter Christoph Daum

Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt har fyret Michael Skibbe og erstattet ham med den så skandaleombruste træner Christoph Daum.

Efter ikke at have vundet i de første ni kampe i foråret, fik Eintracht Frankfurt en tiltrængt sejr i weekenden over St. Pauli. Derfor er det da også en stor overraskelse, at de i dag har valgt at fyre træner Michael Skibbe og erstatte ham med Christoph Daum, der allerede fra i morgen overtager holdet.

Michael Skibbe forlængede så sent som i vinterpausen kontrakten med Frankfurt, og han er naturligt nok skuffet over klubbens beslutning, for han havde håbet, at han som minimum også fik den vigtige bundduel mod Wolfsburg om godt to uger.

- Jeg er meget skuffet. Jeg havde forventninger om, at jeg også kunne føre holdet til sejr mod Wolfsburg, siger Michael Skibbe til

BILD.

LÆS OGSÅ: Trænerkarrusellen kører i Tyskland

Afløseren Christoph Daum blev i sommer løst fra sin kontrakt med den tyrkiske storklub Fenerbache. I år 2000 blev Daum rent faktisk hyret til at overtage landstrænerjobbet for hjemlandet Tyskland, men kontrakten blevet revet i stykker, da det kom frem, at Daum havde et misburg af kokain og deltog i orgier med prostituerede.

Siden har Daum haft jobs i Besiktas, Austria Wien, Fenerbache, FC Köln og Fenerbache igen, inden han altså fra i morgen overtager tjansen som træner i nedrykningstruede Eintracht Frankfurt.

Frankfurt er bare én af mange klubber, der skal have ny træner. Wolfsburg har allerede hyret den i Schalke fyrede Felix Magath, Schalke har ansat Ralf Rangnick, mens Leverkusen har hentet Freiburgs træner Robin Dutt. Derudover står Bayern München, Leverkusen, Hamburger SV og Freiburg uden træner fra den kommende sæson.

Spørgsmålet er så, om Daum kan redde Frankfurt og få forlænget opholdet i klubben, eller om de også til sommer skal ud på trænermarkedet og lede?