Bundesliga

Frings-fyring øger Werder-problemer

De pressede nordtyskere er uden sejr i fem ligakampe før mødet med Bayern München

Claudio Pizarro er fortsat skadet, Mesut Özil trækker sine kontraktforhandlinger med klubben ud i langdrag, og foråret blev indledt med en ny skuffelse, nemlig et 1-0 nederlag i Frankfurt.

Men ét uheld kommer ikke alene for Werder Bremen, der er uden gevinst i fem ligakampe og dermed er dumpet helt ud af titelkampen før lørdagens hjemmekamp mod Bayern München. Oveni kommer så meddelelsen om at holdets anfører og energiske drivkraft, Torsten Frings, definitivt er ude af spil til Tysklands VM-trup til sommer. Det har forbundstræner Joachim Löw været i Bremen for på et knap 10 minutter langt møde at fortælle den forbitrede Frings, der i et par år ikke har kunnet forstå, at han ikke er fast mand på nationalmandskabet.

33-årige Frings, der fortsat leverer nogenlunde på klubniveau, var senest på landsholdet i februar 2009, og spørgsmålet er nu om der kommer en reaktion fra midtbanemanden, der op gennem det seneste årti så absolut var en af de bærende kræfter på landsholdet ved flere slutrunder.

Læs også: Özil er Werders nye Diego