Bundesliga

Hemmelig klausul i Neuers kontrakt

Manchester United, Bayern München eller en helt tredje klub kan gøre Manuel Neuer til en rig mand, hvis de byder på ham, og Schalke afviser, for så stiger Neuers løn angiveligt med 20 procent.

Den tyske landsholdsmålmand Manuel Neuer bliver igen og igen sat i forbindelse med et skifte til Bayern München og Manchester United, men indtil videre er han stadig på kontrakt i Schalke.

Men det kan blive en dyr fornøjelse for Ruhr-klubben at holde på sin stjernekeeper, hvis altså avisen

BILD

's oplysninger om Neuers kontraktforhold taler sandt. De skriver i dag, at Neuer har en klausul i sin kontrakt der sikrer ham, at hvis en klub, der er med i Champions League, byder over 112 millioner danske kroner (15 millioner euro) på Neuer, så skal de se på det.

Schalke kan imidlertid til enhver tid afvise buddet, men gør de det, accepterer de også samtidig, at Manuel Neuers løn stiger med 20 procent. Og spørgsmålet er så, hvor mange gange Schalke føler, at de har råd til at sige nej tak. Neuer menes at tjene godt 15 millioner kroner årligt, og hans løn vil altså stige med godt tre millioner kroner for hvert bud over de 15 millioner euro.

Manuel Neuer har kontrakt med Schalke i halvandet år endnu.