Bundesliga

HSV skal også have ny målmand

Den helt store oprydning er i gang i Frank Arnesens kommende klub Hamburger SV. Nu meddeler klubben, at den 37-årige målmand Frank Rost ikke får forlænget.

En ren årladning af spillere og ledere er på vej i Frank Arnesens kommende klub Hamburger SV, der i næste sæson formentlig vil have et helt andet udtryk i både ledelse, på trænerbænken og på banen.

Ruud van Nistelrooy, Zé Roberto, Joris Mathijsen, Eljero Elia, Jonathan Pitroipa, José Paolo Guerrero og Frank Rost er de største af de mange spillere, der er blevet rygtet væk fra klubben. Og i dag blev det så officielt, at sidsnævnte forlader klubben, når hans kontrakt udløber til sommer.

- I grunden har det hele tiden stået klart, at det her er den sidste sæson for mig i HSV og i Bundesligaen. Og så er det godt, at vi endegyldigt har talt sammen og er blevet enige. Jeg glæder mig til mine sidste kampe som HSV'er, siger den 37-årige målmand Frank Rost til klubbens hjemmeside.

Dermed kan spekulationerne om den kommende førstemålmand i klubben begynde. Den nuværende reservemålmand Jaroslav Drobny er selv 31 år, og han regnes ikke for en kandidat til målmandsposten i "Det nye HSV".

Bayern Münchens Thomas Kraft rygtes til klubben som erstatning for Frank Rost. Kraft har kontraktudløb i Bayern München til sommer, og han forventes fortsat at blive erstattet af for eksempel Schalkes Manuel Neuer.

I lang tid har det forlydt, at træner Michael Oenning ikke fortsætter som træner i Hamburger SV, men de seneste meldinger fra de tyske medier går på, at Frank Arnesens kandidater til trænerposten Morten Olsen, Michael Laudrup og Ståle Solbakken ikke længere er i spil, og at Michael Oenning nu er favorit til at fortsætte.