Bundesliga

Kadrii: En drøm at komme til Dortmund

Efter en prøvetræning i tyske Borussia Dortmund i sidste uge, skal Bashkim Kadrii mandag tilbage for at deltage i endnu et par træninger. Den 18-årige offensivspiller beskriver det som en drøm, der er ved at gå i opfyldelse.

18-årige Bashkim Kadrii løb i efteråret rundt i 2. division Øst, og spillede mod modstandere som Stenløse, Avarta og B1908. Men flasker alt sig for den danske unglandsholdsspiller, så hedder modstanderne i foråret istedet Bayern München, Schalke 04 og Bayer Leverkusen.

Kadrii drog nemlig i sidste uge til prøvetræning i Borussia Dortmund, og mandag tager han så tilbage til klubben for at deltage i to træningsseancer mere med tyskernes førstehold.

- Jeg glæder mig til at komme derned igen og vi se, hvad jeg kan. Det vil være en stor drøm, der går i opfyldelse, hvis jeg får kontrakt med Dortmund, siger Bashkim Kadrii til tipsbladet.dk.

Kadriis prøvetræning i det tyske gik, ifølge ham selv, rigtig godt. Men desværre blev han skadet i en træningskamp for klubben, og han måtte aflyse et par træninger.

- Jeg skulle have trænet med i fem dage, og jeg trænede fint med tirsdag morgen i sidste uge, og om eftermiddagen skulle vi så spille en træningskamp. Det gik godt for mig personligt, og jeg fik scoret, men desværre måtte jeg gå ud efter 70 minutter med ondt i lysken og hoften, siger Kadrii, der dog forsikrer, at han er frisk igen.

Hjemme i Danmark træner Kadrii igen med holdkammeraterne i B93, og bliver det ikke til en stor kontrakt i denne omgang, så er han også glad i B93.

- Bliver det ikke til noget, så må jeg give den ekstra gas her i B93, hvor jeg har det fint. Det er et godt sted at være, men jeg følger mig klar til noget større, og jeg håber, at det sker, siger Kadrii, der scorede fem mål for B93 i efteråret.