Bundesliga

- Liverpool og Tottenham er bare rygter

Sådan siger Simon Kjærs agent, Mikkel Beck, efter den danske forsvarsspiller i dag blev sat i forbindelse med de to traditionsklubber.

Wolfsburg er klar til at sælge Simon Kjær! Sådan skrev engelske

talksport

i aftes. Den tyske klub fyrede i sidste uge den engelske træner Steve McClaren, og det har åbenbart ført nye tider med sig, hvis man skal tro det engelske medie.

Men at Wolfsburg er klar til at skibe den danske landsholdsspiller er ikke den eneste nyhed,

talksport

ryster ud af posen. Mediet melder også, at de engelske storklubber Liverpool og Tottenham holder et endog meget vågent øje med Kjærs situation i Wolfsburg. Liverpool fik endda afvist et bud fra Wolfsburg i januar måneds transfervindue. I den grad spændende nyheder, men Simon Kjærs agent, Mikkel Beck, kan ikke genkende nogen af dem.

- Jeg kender ikke noget til, at hverken Liverpool eller Tottenham er interesseret. Og hvis det passede, at Wolfsburg vil sælge Simon, går jeg ud fra, at jeg ville få det at vide. Og det er ikke sket. Så det må gå ind under kategorien rygter, siger Beck til tipsbladet.dk.

Agenten mener heller ikke, at Wolfsburgs fyring af Steve McClaren får nogen konsekvenser for Simon Kjær, da englænderens foreløbige afløser er assistenten Pierre Littbarski.

- Umiddelbart ændrer McClarens fyring ikke det store på den korte bane. De har jo forfremmet McClarens assistent, og det ser ikke ud til, at der sker de store ændringer, bedyrer Mikkel Beck.

Simon Kjær kom til Wolfsburg i sommer på foranledning af netop Steve McClaren.