Bundesliga

Magath: Ingen skal fortælle mig, hvordan jeg skal arbejde

Den nyudnævnte Wolfsburg træner Felix Magath insisterer på, at han vil fortsætte med at være sin egen. Han vil ikke ændre sine arbejdsmetoder.

Felix Magath er kendt som en træner af den gammeldags skole. Han er hårdere i sin mandskabsbehandling end mange andre og er samtidig konsekvent når det kommer til handling og udtalelser.

Den 57-årige træner er nu tilbage i Wolfsburg, hvor han var træner inden han rejste til Schalke i 2009, hvor han havde succes i første sæson, da holdet fik en top tre-placering og kvalificerede sig til Champions League.

Men denne sæson har nærmere været en dans på roser for den tidligere Stuttgart- og FC Bayern-træner.

Således var en placering langt længere nede i tabellen ikke tilfredsstillende for Schalke-bosserne.

Få dage efter sin fyring i Schalke blev han præsenteret i Wolfsburg.

Magath optræder dog stadig trodsigt over for den kritik, han har modtaget fra medierne på grund af hans dårlige resultater med Schalke i denne sæson. Men han vil ikke ændre sin træningsstil.

- Jeg har arbejdet med succes i de senere år, og jeg ser ingen grund til at ændre min måde at arbejde på, siger den tyske træner i et interview med Bild.

- Desuden mener jeg, at det er et tegn på tillid til, at Wolfsburg har talt til mig, selvom nogle mennesker har ofte talt dårligt om mig, og har også rapporteret dårligt om mig. Det betyder, at ingen skal fortælle mig, at jeg skal ændre mig en smule, men jeg vil fortsætte med at arbejde på den måde, jeg har altid arbejdet.