Bundesliga

Norsk profil håber på Leon A.

Leon Andreasen har snart været ude med skader i et år. Han er dog på vej tilbage, og opbakningen fra holdkammeraterne fejler ingenting.

Mandag i denne uge kunne den danske midtbanespiller Leon Andreasen kigge på kalenderen og konstatere, at der nu er gået et år siden han sidst var i aktion på en fodboldbane. Den 4. april 2010 udgik han af en kamp mod Hamburger SV med en skade, og siden har smerter i luske og lår holdt landsholdsspilleren væk fra fodbolden.

Læs også: Leon Andreasens smerter er væk

I midten af februar kunne en glad Andreasen imidlertid fortælle tipsbladet.dk, at hans smerter nu er væk. Netop nu er han derfor i færd med en længerevarende genoptræning, som han håber bringer ham tilbage på klubholdet, Hannover 96, i starten af den kommende sæson. Og danskeren håber ikke alene.

- Han har slidt en del med skader, men han arbejder hårdt for at komme tilbage. Jeg tror og håber, han er klar til sæsonstart efter sommerferien, siger en af Leon Andreasens holdkammerater i Hannover 96, norske Mohammed "Moa" Abdellaoue, til tipsbladet.dk.

Angriberen "Moa" kom til Hannover sidste sommer og han har derfor endnu ikke prøvet at spille sammen med Leon Andreasen. Alligevel har nordmanden og danskeren fået et fint forhold. Det skyldes blandt andet, at danskeren ikke har ladet sig slå ud af de mange skader.

- Han har været skadet så længe, men han holder humøret oppe og gør hvad han kan for at blive frisk igen, fortæller Mohammed Abdellaoue, der med ni Bundesliga-scoringer i denne sæson er vicetopscorer hos Hannover 96.

Hannover 96 har i Leon Andreasens fravær haft en af de bedste sæsoner længe set. Med seks runder tilbage af den tyske Bundesliga, indtager mandskabet fjerdepladsen. Blot et point efter Bayern München på den Champions League-udløsende tredjeplads.