Bundesliga

Rolfes kræver fuld koncentration mod Schalke

Bayer Leverkusens forsvarer Simon Rolfes forlanger fuld koncentration fra sin holdkammerater, når de søndag skal forsøge at hente længere ind på Dortmund.

Det har været en begivenhedsrig uge i tysk fodbold for de to hold der møder hinanden i morgen. Leverkusen blev slået ud af Europa League, mens Felix Magath blev fyret i Schalke 04 og dukkede op i Woflsburg to dage senere.

- Vi skal have fuld koncentration mod Schalke. Nu, hvor Felix Magath er gået, er der ekstra ansvar på skuldrene af spillerne. Vi skal fokusere på vores eget spil, som vi gjorde i sidste uge, da vi spillede godt mod Mainz, siger fortæller han til klubbens officielle hjemmeside.

Leverkusen røg i midtugen ud af Europa League til Villarreal, og det accepterer Rolfes.

- Det lykkedes os at gå ganske langt i Europa League, og vi spillede et par runder af turneringen. Men Villarreal var bare for stærk, og de vil helt klart være kandidater til trofæet.

Bayer Leverkusen ligger i øjeblikket på andenpladsen i Bundesligaen, og kan med en sejr over Schalke reducere Dortmunds forspring til blot syv point, da førerholdet blot spillede 1-1 lørdag aften.