Bundesliga

Schweizisk stjerneskud tæt på mesterklub

Det store schweiziske angrebshåb Ben Khalifa er ifølge tyske medier tæt på en aftale med Wolfsburg.

Nassim Ben Khalifa er sandsynligvis et navn, vi kommer til at høre mere til i de kommende år. Den 18-årige schweiziske angriber strålede ved efterårets U/20-VM i Nigeria og har siden tiltrukket sig interesse fra flere storklubber, heriblandt Arsenal.

Ben Khalifa er på kontrakt i hjemlandet, hvor han spiller for Grasshoppers, men ifølge tyske medier, er han nu på vej over grænsen til den tyske Bundesliga.

Det er tilsyneladende de tyske mestre fra Wolfsburg, der er interesserede i Ben Khalifa, der ifølge Kikcer er til lægetjek hos folkevognsklubben i dag.

- Han er en interessant spiller, siger Wolfsburg-manager Dieter Hoeness, der ikke ønsker at kommentere sagen yderligere.

Ifølge tyske medier er det dog et spørgsmål om timer, før Ben Khalifa præsenteret som ny kollega til Thomas Kahlenberg i Wolfsburg.

De tyske mestre råder i forvejen over en stærk offensiv, der tæller Edin Dzeko og Grafite, der scorede over 50 mål tilsammen sidste år samt nigerianeren Obafemi Martins.

Nassim Ben Khalifa har scoret to mål for Grasshoppers i denne sæson, mens hans tal på landsholdet er 10 mål i 25 kampe for U/17-landsholdet.