Bundesliga

Van Gaal vil være landstræner

Hollandske Louis van Gaal ser Bayern München som sin sidste klub. Herefter vil han være landstræner. Måske for Tyskland?

Efter en miserabel start på Bundesligaen, hvor Louis van Gaal efter al sandsynlighed var meget tæt på fyring i det sydtyske galehus, har Louis van Gaal for alvor fået rettet op på fodboldskuden i Bayern.

Holdet har med suverænt spil spillet sig op på en delt førsteplads i Bundesligaen, van Gaal er en smilende kæmpesucces, og han er så glad for Tyskland, at han nu siger, at Bayern München kan blive hans sidste klub som træner. Herefter vil han gerne prøve et job som landstræner.

- Jeg vil gerne være med ved et VM. Eller et EM, det er for mig det samme. Jeg vil gerne opleve denne følelse, siger Van Gaal til Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung. Dog bliver det ikke et hvilket som helst landshold, idet han netop har takket nej til at være landstræner for Nigeria.

- Jeg tror, at Bayern bliver min sidste klub. Så rejser jeg til Portugal, og der venter jeg på et godt tilbud fra et rigtigt godt landshold, siger 58-årige Louis van Gaal.

Og med succes som tysk klubtræner tænker tyske medier straks i, om van Gaal kunne tænke sig at blive tysk landstræner, når karrieren slutter i Bayern München.

- Lad os vente og se. Om to-tre år er jeg måske tysker, siger Van Gaal, hvis kontrakt med Bayern løber til og med 30. juni 2011.