Werder Bremen vandt

Den tyske klub, vandt igår, hjemme over Hertha Berlin.

Da de to hold igår mødtes på Weser Stadion, så var det to hold, som begge havde brug for tre point. Det var meget tydeligt at se i første halvleg, som dog sluttede uden mål, på trods af gode chancer til begge hold.

I anden halvleg, kom der dog gang i tingene og tyve minutter inde kom Werder Bremen foran på et mål af Marko Marin.

Glæden varede dog ikke længe hos hjememholdets fans, da Hertha Berlins Theofanis Gekas scorede blot to minutter efter.

Det uafgjorte resultat holdte næsten hele kampen, men med ni minutter igen dukkede Pizarro frem og scorede det afgørende mål til slutresultatet, 2-1 til Werder Bremen over Hertha Berlin.

Hertha Berlin må med nederlaget forsætte deres kamp for point, da de i øjeblikket ligger sidst i bundesligaen.