Bundesliga

Wiese - målmand som indhopper

Werder Bremens målmand har snuppet 10 af 14 straffespark, hvilket ikke kun øger hans VM-chancer. Den tyske landstræner kan måske endda finde på at skifte ham ind

- Normalt tænker man før en straffesparkskonkurrence mest på at have de rette skytter på banen, men med henblik på VM skal man nok også tænke på hvilke målmand, der er stærke i den situation, siger den tyske landstræner Joachim Löw og tænker hermed formentlig på Tim Wiese.

Werder Bremens målmand er for tiden tredjekeeper efter Robert Enke og René Adler, men også en mulig indhopper, hvis det tyske landshold ved slutrunden står foran en straffesparkskonkurrence.

Med held skiftede daværende Nürnberg-træner Hans Meyer målmand i 2007-pokalfinalen mod Stuttgart, men Löw vil ikke svare direkte på, om han kunne finde på at gøre det samme.

Under alle omstændigheder har Werders Wiese vist flair i at håndtere forsøg fra 11 meter-pletten. Senest snuppede han i 2-0 sejren over Hoffenheim et forsøg fra Carlos Eduardo og er oppe på at have klaret 10 af de seneste 14 straffespark, der er blevet affyret imod ham.

Læs også: Bild-pige vl have sex i Werder Bremens midtercirkel