Bundesliga

Wolfsburg-anfører: Suspendering okay

Alexander Madlung og Thomas Kahlenberg er blevet suspenderet i Wolfsburg. Klubbens anfører Marcel Schäfer bakker op om trænerens beslutning.

Man troede ikke, Thomas Kahlenbergs problemer i Wolfsburg kunne blive større. Kun sporadisk er han blevet brugt af træner Steve McClaren, der for nylig fik sparket som konsekvens af manglende resultater og en placering i bunden af Bundesligaen.

Assistenttræner Pierre Littbarski overtog ansvaret og smed straks Kahlenberg på tribunen til sin første kamp i spidsen for holdet. I denne uge valgte Littbarski tilmed at suspendere danskeren sammen med tyskeren Alexander Madlung. Begrundelse: De ikke giver 100 procent for holdet.

Det har i dag fået Thomas Kahlenbergs agent Per Steffensen til i B.T. at antyde, at Wolfsburg lyver. Men i Wolfsburg er der tilsyneladende ingen hjælp at hente hos holdkammeraterne i truppen. Wolfsburg-anfører Marcel Schäfer bakker op om trænerens beslutning.

- Vi spillere accepterer hans beslutning og følger hans anvisninger. Selvfølgelig er en situation med suspenderinger ikke rar. Det er hårdt. Men der er ingen grund til at diskutere det. Det er træneren, der har besluttet det, fordi han mente, det var nødvendigt. Der er ingen på holdet, der får problemer med at håndtere det her. I fodbold handler det ikke altid om venskaber eller enkeltpersoner, siger Marcel Schäfer til

Wolfsburger Allgemeine.

Da Pierre Littbarski overtog ansvaret fra Steve McClaren blev skruen med disciplin lige strammet op, og det har altså kostet to af marginalspillerne i klubben. På grund af pjæk rygtedes det den anden dag. Det kan også bare være fordi, Littbarski havde brug for at vise handlekraft. Det antyder Marcel Schäfer i hvert fald.

- Det var klart, at der ville komme nogle ændringer, når der kom en ny træner. Det her har han kun gjort af én grund: Han vil have succés. Og for at få det er forandringer nogle gange nødvendige, siger Wolfsburg-anføreren.