Video : Tipsbladet
Champions League

Arsenal-midt hylder lejesvend: Han er utrolig

Dani Ceballos får store roser med på vejen fra holdkammeraten Joe Willock.

Arsenal sikrede sig et par markante forstærkninger til deres offensiv i sommerens transfervindue i form af Nicolas Pepe fra Lille og lejesvenden Dani Ceballos fra Real Madrid.

Og især sidstnævnte har taget holdkammeraterne med storm.

I weekenden lagde Dani Ceballos op til begge af Arsenals mål i 2-1-sejren over Burnley, og midtbanekollegaen Joe Willock fortæller ifølge Goal, at spanieren også imponerer til træning.

- Dani er en topspiller. Vi ser det hver dag til træning. Han er bare utrolig. Han er meget teknisk, siger Joe Willock, der forventer, at den spanske lejesvend bliver bedre og bedre:

- Han viste lørdag, hvor god han kommer til at være, og hvad han vil give til holdet. Det var en god præstation fra ham. Han var topklasse. Og hver dag kommer han i bedre form, og hver dag bliver han bedre.

Joe Willock, 20 år, har selv startet inde i Arsenal to Premier League-kampe i denne sæson, hvor det er blevet til seks point. Dani Ceballos startede først inde imod Burnley, da han måtte nøjes med et indhop i premieren mod Newcastle.

Dani Ceballos er i Arsenal sæsonen ud, hvorefter han vender tilbage til Real Madrid, hvor han er på kontrakt indtil sommeren 2023.