Delaney og co. var tæt på stor triumf i Messi-comeback

Borussia Dortmund havde Barcelona på hælene, men formåede ikke at udnytte store chancer og et straffespark i de to holds Champions League-åbnings tirsdag.

Det startede som noget, der kunne ende i en langgaber, men det endte alligevel med at blive en underholdene 0-0-kamp, da Borussia Dortmund og FC Barcelona tirsdag åbnede holdenes Champions League-sæson.

Efter en første halvleg uden særligt meget at skrive hjem om åbnede sluserne i anden halvleg - dog lige pånær målsluserne. Det så ellers flere gange ud til at skulle blive til et føringsmål til hjemmeholdet fra Dortmund, men en velspillende Marc-André Ter Stegen sørgede for flere flotte redninger - heriblandt på et straffespark af Dortmund-kaptajnen Marco Reus.

Således endte det som det startede i en kamp, hvor Thomas Delaney spillede hele kampen for Dortmund, mens Jacob Bruun Larsen blev skiftet ind til den sidste håndfuld minutter. Desuden bød kampen på comeback til Lionel Messi, der fik Barcelona-minutter for første gang i denne sæson, da han blev skiftet ind i anden halvleg.

Andetsteds spillede Yussuf Poulsen hele kampen, da RB Leipzig på udebane vandt 2-1 over Benfica, mens Rasmus Nissen spillede de første 84 minutter i RB Salzburgs 6-2-sejr over Genk, der havde Joakim Mæhle med i hele kampen.

Slutteligt spillede både Andreas Christensen og Daniel Wass hele kampen, da sidstnævntes Valencia overraskede og slog Chelsea 1-0 på Stamford Bridge.