Champions League

Den gamle dame skammer sig

Juventus røg igår ud af Champions League, da holdet kollapsede mod FC Bayern. Her er samlet spillere og træners reaktioner.

Det gik ellers lige efter planen, da Juventus bragte sig foran allerede efter 20 minutter. Men siden udlignede Bayern, og det skulle blive til båd to, tre og 4-1 til gæsterne.

Dermed er Juventus færdig i dette års Champions League allerede efter gruppespillet; en pauver præstation som Juve-spillerne da også indrømmer.

- Fansene havde ret til at håne mig, for vi gjorde det ringe i aften, og så er det normalt, at de protesterer. Jeg skal være den første til at sige, at jeg skal gøre det bedre. Vi skal arbejde hårdt til træning og forbedre os, sagde Diego efter kampen.

- Mere end noget andet manglede vi holdånd, som om modet, målrettetheden og aggressiviteten er væk, og så bliver vi et 'normalt' hold, lyder det fra Fabio Cannavaro.

- Det er frygtelig skuffende, men for alle og ikke kun mig. Klubben, fansene og holdet ved, at det gør ondt at ryge ud af denne turnering, men vi tabte de to sidste kampe, og i aften var bevis på, at vi ikke er i stand til at håndtere en situation som denne, slutter træner Ciro Ferrara.

Resultatet betyder, at Bordeaux og FC Bayern går videre fra gruppe A.