• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Anders Dehn

FCM-profil hylder Atalanta-målscorer: Derfor spiller de i toppen af Serie A

Foto: Getty Images

Papu Gomez scorede et kanonmål, mens Anders Dreyer sparkede over på en lignende chance. Det viser bare noget om Atalanta-spillernes kvalitet, mener Dreyer.

Af Anders Dehn

Atalanta leverede mange gode opspil og individuelle aktioner mod FC Midtjylland, men de færreste kunne måle sig med Papu Gomez' mål til 2-0. Den lille kreatør hakkede bolden op under overliggeren fra lang afstand og dræbte reelt al spænding i kampen.

Senere i opgøret fik Anders Dreyer bolden i en lignende situation uden for Atalantas felt, men den ellers formstærke FCM-spiller ramte ikke mål. Og det, medgiver han, udtrykker måske meget godt forskellen på den midtjyske Champions League-debutant og et europæisk tophold som Atalanta.

- Jeg havde da også håbet på, at den gik ind. Det er der ikke nogen tvivl om. Men igen: Det er derfor, de spiller i toppen af Serie A. De sparker dem der ind. Det er sgu ærgerligt, sagde Anders Dreyer efter kampen.

Læs også:Atalanta-profil glæder sig over FCM's tilgang: Det var en fordel for os

Ved pressemødet sad Dreyer ved siden Erik Sviatchenko, som har spillet Champions League med Celtic, og cheftræner Brian Priske, der var assistent i FC København, da klubben nåede gruppespillet i 2016/17-sæsonen.

Dreyer var altså den eneste på podiet uden Champions League-erfaring, men hans debut blev et antiklimaks: et stort nederlag og ingen fans til at skabe den stemning, som ellers kunne have givet oplevelsen noget schwung.

- Det er selvfølgelig stort at spille Champions League. Det er det da. Men vi tabte 4-0 - selvfølgelig til den rigtig god modstander, det lægger vi ikke skjul på, sagde Anders Dreyer.

Læs også:Skuffet FCM-træner: Atalanta scorede uden at anstrenge sig

- Men jeg synes egentlig, vi spiller vores chance og kommer godt fra land. Ved 1-0 til dem har vi egentlig et par gode muligheder til at komme tilbage i kampen. Så det er sgu lidt en ærgerlig følelse lige nu, men man skal ikke tage fejl. Atalanta er et rigtig godt hold. Det fik vi at se.

FC Midtjylland stillede op i sin sædvanlige 4-2-3-1-formation med fire offensive folk. Håbet var, at de kunne kombinere sig til chancer og scoringer og dermed lægge pres på de italienske gæster.

- Vi havde troen på det hurtige kombinationsspil, det er der ingen tvivl om. Jeg synes også, der er optræk til noget godt, især i starten af kampen. Også de muligheder, vi kommer frem til. Vi er selvfølgelig træt af lige nu, at vi ikke fik den prikket ind over stregen, men igen: Det er svært at sætte ord på lige nu, lød det fra Dreyer.

Han og resten af FC Midtjylland-mandskabet får mulighed for genoprejsning allerede lørdag, når de gæster Brøndby IF. Tirsdag venter så Liverpool på Anfield.

Læs også:FCM-anfører: Når man taber 4-0, er man ikke imponeret over sig selv

Læs også:Atalanta-boss: Ajax og Liverpool får det svært i Herning

Læs også:Jesper Hansen: Atalanta var gode til at straffe vores fejl

---------------------------

Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets læsere - SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus