Champions League

Ferguson: Ligegyldigt hvem vi trak

Manchester United havde ikke heldet med sig, da der i går blev trukket lod til kvartfinalerne i CL, men det tager Alex Ferguson med oprejst pande.

Det mest iøjefaldende kvartfinalemøde i Champions League, er uden tvivl mødet mellem de to engelske giganter Chelsea og Manchester United. De evige kamphaner kom op af bowlen lige efter hinanden, da der i går med trukket lod til kvartfinalerne i Champions League, og møder hinanden første gang på Stamford Bridge den 6. april.

I betragtning af, at på papiret svagere modstandere som Tottenham, Schalke 04 og Shakhtar Donetsk også var mulige modstandere for Manchester United, må lodtrækningen siges at være en anelse uheldig. Men sådan vælger Alex Ferguson ikke at tolke det.

- Det er ligegyldigt, hvilke hold du møder på dette tidspunkt i turneringen, for lige meget hvad er du nød til at levere varen, og vi er nød til at levere varen. Vi er i den del af sæsonen, hvor det for alvor spidser til, og jeg glæder mig, siger Manchester United-manageren til skysports.

Manchester United har mødt Chelsea to gange i denne sæson: Først i Community Shield hvor De Røde Djævle vandt 3-1 og senere i Premier League, hvor Chelsea løb af med en 2-1-sejr. Et nederlag, der endte med at koste Alex Ferguson en karantæne på fem spilledage.