Video : Tipsbladet
Champions League

Italiens sportsminister: Vi sigter efter at få Serie A tilbage 3. maj

Der er nu sat dato på, hvornår man kan forvente at se fodbold fra den bedste italienske række igen.

Det er endnu ikke helt til at sige, hvornår der igen bliver spillet fodbold rundt om i Europa, men i Italien har landets sportsminister Vincenzo Spadafora peget på, at man sigter efter 3. maj som en mulighed for den italienske Serie A.

Det fortæller han i et interview med TG1 på tv-kanalen Rai Uno.

Dermed skal italienerne forsøge at holde manglen på fodbold ud i seks uger mere, men Spadafora understreger dog samtidig, at der kan blive tale om, at nogle af kampene bliver foran tomme tribuner, som man også har set det, inden rækken blev sat helt på pause.

- Serie A kan fortsætte igen 3. maj. Det er, hvad vi håber på. Derefter vil vi evaluere, hvorvidt det kan blive foran publikum eller ej. Oveni det skal vi have tilføjet Champions League og Europa League, som bliver bygget ind i en ny kampkalender, fortæller Vincenzo Spadafora.

Tirsdag kom det desuden frem, at UEFA har gjort plads til, at man kan få færdigspillet de nationale turneringer. Dog skal de være færdige 30. juni, hvor UEFA's sæson slutter.

I den forbindelse har præsidenten for det italienske fodboldforund, Gabriele Gravina, fortalt, at det måske er en smule optimistisk at tro, at man kan få spillet de sidste runder inden slutningen af juni.

Klubberne i Serie A mangler mellem 12 og 13 kampe af sæsonen.