Champions League

Jørgensen: Bayern er favoritter

Martin Jørgensen er ikke glad for lodtrækningen til ottendedelsfinalerne i Champions League. Han mener, Bayern var det sværeste hold, han og Fiorentina kunne trække.

Fiorentina blev for kort tid siden parret med Bayern München i Champions Leagues ottendedelsfinaler. En lodtrækning som Firenze-klubbens ene dansker, Martin Jørgensen, ikke er begejstret for.

- Ud af de fem hold, vi kunne trække, var Bayern det på papiret sværeste hold, vi kunne trække. Vi har fordelen af, at vi spillede mod dem sidste år i gruppespillet, så vi kender dem lidt i forvejen. Men det bliver selvfølgelig et helt andet opgør, når det nu er i de her knald-eller-fald kampe, siger Martin Jørgensen til tipsbladet.dk.

I sidste sæson tabte Fiorentina med 3-0 på Allianz Arena, mens de spillede 1-1 hjemme i Firenze. Og Jørgensen ser Bayern som favorit.

- Jeg tror det er 60:40 i deres favør, så de er en lille favorit. Men selvfølgelig har vi en chance for at gå videre. De har en god blanding af rutinerede og nye sultne spillere, og så skal vi selvfølgelig passe på individualister som Ribery og Robben, hvis de er klar på det tidspunkt, siger Jørgensen.

Bayern München klarede sig med nød og næppe videre fra gruppespillet, og først i spillerunde løste de billet til knockout-fasen. Det gjorde de så med manér - de vandt 4-1 på Stadio Delle Alpi over Juventus.

- Det er rigtig flot. Jeg har selv vundet 2-1 der med Udinese, og også 3-2 med Fiorentina, men deres 4-1 sejr viser selvfølgelig, at det er et rigtig godt hold med mange styrker, som også præsterer under maksimalt pres, understreger danskeren.