Kæmpe Gomes-drop i Real-sejr

Tottenhams keeper stod for kampens klovnerier, da Real Madrid vandt 1-0 over Tottenham i London.

Der var, reelt, ikke ret meget andet end æren at spille for, da Tottenham havde besøg af Real Madrid på White Hart Lane i returkampen i kvartfinalen i Champions League. Det spanske storhold vandt det første opgør med 4-0 og var så godt som sikker på at gå videre inden kampen.

Og det kunne ses på opgøret. Tottenham spillede frisk til og søgte den lille chance, de havde, mens Real Madrid tilgengæld ikke gjorde ret meget for, at kampen skulle blive et festfyrværkeri. Spanierne holdt utrolig meget på bolden når de havde den, og tog bestemt ikke nogen chancer. Og så er det svært at skabe en god fodboldkamp - for der skal jo som bekendt to til en tango.

Tottenham skabte et par gode muligheder, og midtvejs i 1. halvleg havde Gareth Bale da også bolden i nettet, men desværre for ham og holdkammeraterne var der offside i situationen.

0-0 var også stillingen ved pausen.

Kampens afgørelse faldt fem minutter inde i 2. halvleg, da Tottenham-keeper, Gomes, valgte at forære gæsterne en scoring. Cristiano Ronaldo forsøgte sig med en ganske ufarlig afslutning fra lang afstand, der sad lige på Gomes, men på en eller anden måde lykkedes det brasilianeren at fumle bolden i mål.

I den resterende del af kampen var der enkelte chancer hist og pist, blandt andet ramte Jermain Defoe stolpen, men helt farligt blev det ikke i nogle af de to ender.

Det betyder, at Real Madrid er videre til semifinalen med en samlet sejr på 5-0. Og nu venter storkampene mod Barcelona!