Champions League

Laudrup: Marginaler bliver afgørende

Michael Laudrup mener, at forskellen mellem Barcelona og Real Madrid nærmest ikke eksisterer. Alligevel vurderer han at Barca har en lille fordel.

I aften klokken kvart i ni bliver den tredje af i alt fire El Clásicos på bare 18 dage fløjtet igang på Santiago Bernabeu i Madrid.

Barcelona har så godt som vundet det spanske mesterskab, og Real Madrid vandt for nylig den spanske pokalturnering med en finalesejr over netop Barcelona. Nu er det så tid til, at de to giganter kæmper, om en plads i finalen i verdens bedste klubturnering.

Den tidligere Barcelona og Real Madrid-stjerne Michael Laudrup kalde det 'den største kamp som findes i klubfodbold i dag' og vurderer samtidig at det bliver to meget tætte opgør.

- Jeg synes ikke, at jeg kan se nogen favorit. Real har måske en fordel i, at de netop har vundet over Barcelona i pokalfinalen, men på den anden side, så er det virkelig tid til revanche for Barcelona. De har også hjemmebane i returkampen, og det anser jeg for at være en lille fordel, siger Michael Laudrup til sporten.dk

- Det bliver de små marginaler, som afgør det. De sidste to opgør har vist, at forskellen mellem de to hold er nærmest ikke eksisterende, siger Michael Laudrup.