Video : Tipsbladet
Champions League

Maradona hylder sig selv: Messi ville ikke kunne gøre det samme som mig

Den argentinske legende Diego Maradona slår nu fast, at Lionel Messi ikke ville have fået samme succes, hvis han havde spillet for Napoli.

I Napoli tilbeder man Diego Maradona, efter at legenden førte klubben til storhed i firserne. Men tirsdag var det en anden argentiner, der tiltrak sig opmærksomheden i den syditalienske by.

Napoli fik således besøg af Lionel Messi og Barcelona i Champions League, og Barcelona-stjernen blev da også mødt af en kæmpe menneskemængde, da han ankom til Napoli.

Da Messi tirsdag aften trådte ud på Stadio San Paolo, var der dog ingen tvivl om, hvor Napoli-tilhængernes loyalitet lå. 'Diego, Diego', lød det således fra de italienske fans, da de fik øje på Messi.

Barcelona-tilhængerne kvitterede med 'Messi, Messi', inden Napoli-fansene sang, at der 'kun er én Maradona'.

Maradona hylder sig selv
Efter slutfløjtet slog Diego Maradona da også fast, at hans landsmand aldrig kunne have leveret det samme, som Maradona leverede for Napoli i sin tid.

- Jeg ville elske at se en Messi i Napoli. Messi kan spille fodbold under fredelige forhold. Men han han ville være i stand til at gøre det for Napoli, som jeg gjorde, lyder det ifølge Soccernews fra Maradona.