Champions League

Messi frygter Arsenals »Hjulben«

Verdens bedste fodboldspiller frygter fodboldens svar på tegneseriefiguren HJulben. Den lynhurtige Arsenal-spiller Theo Walcott.

Champions League sparkes igang igen i aften. Og det sker med manér. I aften mødes blandt andet AC Milan og Tottenham, men i morgen går det for alvor løs med et brag af en kamp mellem Arsenal og FC Barcelona. De to hold mødtes også sidste år, og her var der især én enkelt spiller, som skræmte FC Barcelona og verdens bedste fodboldspiller, Lionel Messi. Den lynhurtige Theo Walcott.

- Jeg kan kun fortælle, hvad jeg selv har oplevet, men han er en af de farligste spillere, jeg nogensinde har spillet mod, siger Lionel Messi til engelske The Telegraph.

Sidste år løb Arsenal og FC Barcelona panderne sammen i kvartfinalerne. I år sker det en runde tidligere i 1/8-finalerne. Men det ændrer ikke ved spaniernes frugt for Theo Walcott.

- Barcelona-spillere er svære at skræmme, men jeg kan fortælle dig, at han virkelig bekymrede os, da vi mødte Arsenal sidste år, forklarer Messi.