Champions League

Mourinho: Ikke videre endnu

Real Madrids træner Jose Mourinho valgte den konservative udtalelse efter 4-0-sejren over Tottenham.

Et tidligt rødt kort til Peter Crouch banede vejen for en afklapsning af Tottenham på Bernabeu, men trods det overbevisende resultat, mener Mourinho ikke, at det er slut endnu.

- Jeg kender engelsk fodbold og jeg kender den engelske mentalitet. Det er ikke slut endnu. (…) I et andet land ville jeg sige ja, men med engelsk kultur er det ikke ovre. De tror på det til det sidste, så det er ikke afgjort, sagde Real Madrid-træneren efter kampen til Skysports.

Jose Mourinho var da heller ikke bleg for at indrømme, at det tidlige røde kort til Peter Crouch gjorde opgaven en del lettere for hans mandskab.

- Jeg ved at efter det, er 11 mod 10 på Champions League niveau en umulig opgave. Jeg spillede i Barcelona med 10 mand med Chelsea. Umuligt. Jeg spillede i Barcelona med 10 mand med Inter. Umuligt. Arsenal spillede imod Barcelona med 10 mand for et par uger siden. Umuligt.

- 4-0 er åbenlyst bedre end 0-0, men når det er sagt, ville en uafgjort hjemme, heller ikke have været et dårligt resultat.

Før kampen havde Mourinho sagt at 0-0 ville være et godt resultat, men mon ikke han alligevel glæder sig over et 4-0-resultat, der bør betyde semifinale mod enten Barcelona eller Shakhtar Donetsk.