Champions League

Mourinho roser modstander

Real Madrid-træner Jose Mourinho roser Tottenham før de to klubbers møde i Champions League - men mener alligevel, at hans eget hold er bedre.

En af Champions Leagues store overraskelser i denne sæson er Tottenham, der klarede sig med via en fjerdeplads i England, men som allerede har fået gode resultater ved at vinde deres gruppe foran de forsvarende mestre Inter og slå selveste Milan ud i ottendedelsfinalen.

I næste runde venter så endnu et stormøde, denne gang mod Real Madrid, men Tottenham kan allerede være stolte af deres præstationer, mener Real-træner Jose Mourinho.

- Det er fantastisk for Tottenham. De har god grund til at være stolte allerede. Men jeg synes, at vi er et bedre hold, og jeg tror, vi klarer den, siger Mourinho til

BBC

.

Træneren afslører i øvrigt, at han var glad for ikke at trække nogle af sine tidligere klubber, Inter og Chelsea. Mourinho er nemlig en følsom fyr.

- Jeg ville ikke spille mod Chelsea eller Inter, for sidste sæson var det svært for mig at spille mod Chelsea. Jeg gjorde det, jeg gjorde alt for hjælpe mit hold, men jeg følte mig ikke godt tilpas, for jeg kan ikke lide at spille imod mine venner. Så jeg ville altså ikke trække Inter eller Chelsea, men derudover var alle hold svære og en stor motivation for os, siger Mourinho. 

Første møde mellem Tottenham og Real Madrid fløjtes op 20.45 på Santiago Bernabeu den 5. april.