Champions League

N'Doye frygter ikke John Terry og co.

Chelsea kommer til København med et af fodboldverdenens mest profiltunge forsvar. Men det skræmmer ikke FCK-angriberen Dame N'Doye.

José Bosingwa, Branislav Ivanovic, John Terry og Ashley Cole. Sådan ser det forsvar formentlig ud, som på tirsdag skal forsøge at holde Cesar Santín og især Dame N'Doye stangen på tirsdag. Men selv om det er store navne med guldrandede CV'er, frygter FC Københavns topscorer ikke Chelsea-defensiven med anfører John Terry i spidsen. Tværtimod.

- De er spillere som mig. Den eneste forskel er, at de spiller i en større klub end mig. Dem frygter jeg slet ikke, siger Dame N'Doye til tipsbladet.dk.

Til gengæld frygter Dame N'Doye et nederlag på tirsdag. For et nederlag vil praktisk talt sende FCK ud i Champions League-mørket. Derfor er der ingen tvivl i senegaleserens sind om, hvad det rigtige resultat vil være, når Chelsea-kampen er overstået.

- Det perfekte resultat for os er en sejr. Bare en sejr. For det bliver svært i London, bedyrer angriberen.

Dame N'Doye er delt FC København-topscorer i denne sæsons Champions League. Præcis som Martin Vingaard har angriberen scoret to gange i Europas største klubturnering.