Video : Tipsbladet
Champions League

Nedturen fortsætter for Zidane: To Real Madrid-stjerner misser City-kamp

Man kan ikke bebrejde Zinedine Zidane, hvis franskmanden døjer med en hovedpine i disse dage. Real Madrid-træneren kan således nu konstatere, at han må undvære både Thibaut Courtois og Marcelo i Champions League-returkampen mod Manchester City.

Real Madrid smed søndag førstepladsen i La Liga, da madrilenerne på overraskende vis tabte til Real Betis.

En dårlig nyhed kommer dog som bekendt sjældent alene. Således kan cheftræner Zinedine Zidane nu konstatere, at situationen er spidset yderligere til. 

Den spanske avis Mundo Deportivo skriver nemlig, at Real Madrid må undvære både Thibaut Courtois og Marcelo i næste uges Champions League-opgør mod Manchester City.

Må også undvære Ramos
Real Madrid har lidt af et bjerg at bestige i Manchester, efter at spanierne tabte 2-1 på hjemmebane i den første kamp. Her fik Sergio Ramos også raget et rødt kort til sig, hvilket betyder, at anføreren heller ikke kommer i aktion i returkampen.

Derudover er både Courtois og Marcelo altså blevet undersøgt, og for begge spillere gælder det, at de misser Real Madrids næste to kampe, mod Eibar og Manchester City. 

Det forventes således, at Alphonse Areola kommer til at starte i målet for Real Madrid, mens Ferland Mendy starter inde på venstrebackpositionen.