Champions League

Neuer: United var aldrig et emne

Ovenpå tirsdagens imponerende indsats i Champions League mod Manchester United fortæller Manuel Neuer nu, at United aldrig har været en mulighed for ham.  

Igennem hele foråret har rygterne svirret omkring Manuel Neuers mulige skifte fra Schalke 04 til Manchester United. Den debat må dog være så godt som død efter Neuers kommentarer efter kampen igår.

- Manchester United var aldrig en mulighed for mig. Nu vil jeg fokusere på mit hold og mine egne præstationer. Alle de andre ting udenom er ligegyldige lige nu, udtalte Manuel Neuer til Sky Tyskland.

Selvom Neuer endnu engang viste klassen og tiltrak sig omgivelsernes opmærksomhed, var han bestemt ikke tilfreds med gårdsdagens samlede Schalke indsats.

- Vi havde alt for meget respekt for Manchester United i begyndelsen af kampen. Vi vidste selvfølgelig at Manchester United var et godt hold, men det var Inter altså også. Vi var ikke så stærke som i kvartfinalen i dag. Vi var ikke kompakte nok, sagde Neuer således til Schalke 04s egen hjemmeside.

Neuer og hans holdkammerater får mulighed for at tage revanche onsdag den 4 maj.