Champions League

Optakt: Inter - Schalke 04

Inter skal rejse sig oven på nederlaget til AC Milan i weekenden, men Schalke lurer på endnu en overraskelse.

Status:
Nederlaget til Milan betyder en forøget afstand op til førerholdet på nu fem point, og det øger kun de forsvarende Champions League-mestres opmærksomhed på denne turnering. Men også Schalke har alt at vinde og intet at tabe. Ingen havde ventet at se dem være med blandt de otte sidste og som Tysklands sidste håb. 

Nøglespiller:
Der er skrevet og sagt meget om Manuel Neuer, og det passer altsammen. Han er her og nu måske verdens bedste målmand. Han er i hvert fald i fin form, har stor og passende selvtillid og virker næsten skræmmende på en angriber. Han er manden, der næsten helt alene kan vælte selv de største læs. Egentlig ikke så mange fantomredninger, men stor udstråling og sikkerhed.

X-faktor:
Schalke har problemer på den defensive midtbane, hvor Peer Kluge falder ud, og ghaneseren Anthony Annan ikke er spilleberettiget. Schalkes Christohp Metzelder har brækket næsen, men agter at spille med maske. Inter må undvære den karantæneramte Lucio, og det skaber et hul i midterforsvaret. En mulighed for Schalkes Raul?

Dom:
Inter har hjemmebane og tørster efter revanche. Spørgsmålet er om de af træner Leonardo får lov at spille for fuld skrue og hente den 2-0 sejr, som de bør kunne sikre sig, og som formentlig gør returkampen i Gelsenkichen til en formssag. Tip: 2-1 til Inter. (ni)