Champions League

Pas nu på, United

Schalkes træner vil lade sig inspirere af et af de mest berømte Champions League-comebacks - udført af Manchester United.

Schalke 04 er inden onsdagens returopgør på Old Trafford bagud med 2-0 mod Manchester United i forsøget på at nå helt frem til Champions League-finalen på Wembley 28. maj.

Allerede inden det første opgør var Schalke dømt færdig af de fleste, men selv om det da også blev til nederlag på eget græs, er Schalke kommet til Manchester for at skabe sensationen.

- Vi skal være velorganiserede og udnytte vores chancer, når de kommer. Selv med to minutter tilbage af kampen, skal vi tænke på Manchester United, da de i finalen 1999 var bagud med et mål og stadig vandt, siger Schalke-træner Ralf Rangnick forud for kampen med reference til Uniteds utrolige comeback mod Bayern München i Champions League-finalen for 12 år siden.

LÆS OGSÅ: Læs ikke dette, Raul

Dengang var Bayern på sejrskurs, da to hurtige United-scoringer vendte nederlaget til triumf.

- Du ved aldrig, hvad der sker i fodbold. Tingenen kan vende så hurtigt og Uniteds kamp mod Bayern er bare et eksempel, siger han.

Schalke-træneren læner sig også op af, hvordan Schalke på forhånd var dømt som taber i kvartfinale-kampen ude mod Inter. Her endte tyskerne med at knuse de italienske favoritter med hele 5-2.

Schalkes kan også forstærke håbet i, at United-manager Alex Ferguson formentlig sparer dels Rio Ferdinand i det centrale forsvar og Wayne Rooney i angrebet.

Begge spillere skal være helt friske til 'Premier League-finalen' mod Chelsea i weekenden.