Champions League

Pep frygter skyggejagt i London

Barcelona-træner Josep Guardiola vil undgå, at Barcelona kommer til at løbe efter Arsenal i aftenens kamp på Emirates Stadium.

Barcelona leverede en af Champions Leagues helt store præstationer i sidste sæson, da de over to kampe slog Arsenal med samlet 6-3. På trods af overlegenheden i de seneste indbyrdes møder ved Barca-træner "Pep" Guardiola dog godt, at Arsenal er et hold, man skal tage alvorligt.

- Hvis man ikke er godt forberedt mod Arsenal, kommer man til at jagte skygger. Jeg kan godt lide at se Arsenal spille, men jeg kan ikke lide at spille imod dem. Selvfølgelig har jeg bekymringer omkring det spil, som Arsene Wenger spiller. Wenger er en fantastisk træner, og Robin van Persie er en meget mobil spiller, som har masser af indflydelse. Når man spiller imod Arsenal, ved man, hvad der kræves. Barcelona-spillerne ved, hvad de skal gøre, siger Guardiola ifølge

The Daily Mail.

Arsenal har i de seneste kampe måttet klare sig uden franske Samir Nasri, der ellers har været en af holdets allerstørste profiler i denne sæson. Han er dog i spil til kampen mod Barcelona, og Guardiola håber faktisk, at Nasri spiller.

- Jeg håber, at Nasri spiller. Jeg foretrækker altid at spille mod de hold, der har de bedste spillere, siger Guardiola.

Du kan følge kampen mellem Arsenal og Barcelona live på tipsbladet.dk fra 20.45: