Champions League

Porto skal bruge banens bredde

FC Porto tager i aften i mod FC Københavns banemænd fra APOEL Nicosia, og Porto-træneren Jesualdo Ferreira har stor respekt for de cypriotiske gæster.

Først vandt APOEL Nicosia med 3-1 over FC København.
Så spillede APOEL 0-0 ude mod Atlético Madrid.
Siden er det blevet til et smalt 1-0-nederlag til Chelsea.

APOEL Nicosia er absolut et hold, man skal have respekt for og tage seriøst, og det er præcis, hvad Portos træner Jesualdo Ferreira gør. Han mener nemlig, at Porto kun kan anses som svage favoritter, hvis de kan få gang i spillet og bruge hele banens bredde.

- Det er et hold med masser af erfaring. De har spillere fra mange forskellige lande, og de fleste er omkring 30 år og har mindst spillet 25 europæiske kampe. Holdet er stærkt motiveret af at være med i Champions League - det er deres første gang, og vi ved, hvad det betyder. På den anden side er der tale om et hold, der spillede lige op med Atlético Madrid og Chelsea, og som kun lukkede et enkelt mål ind. De fortjener vores største respekt, og de vil give os mange problemer, siger Jesualdo Ferreira.

FC Porto startede Champions League-sæsonen med et nederlag på 1-0 til Chelsea, men siden da blev det til en 2-0-sejr hjemme over Atlético Madrid.

HUSK AT DU KAN FØLGE KAMPEN MELLEM PORTO OG APOEL NICOSIA LIVE - KLIK HER!