Video : Tipsbladet
Champions League

Real Madrid-målmand forsvarer Bale: Han er 100 procent fokuseret

Gareth Bale bliver fortsat mere og mere upopulær blandt Real Madrid-fansene, men en af hans holdkammerater kommer nu waliseren til undsætning.

Selvom han var afsted med sit landshold, formåede Gareth Bale alligevel at gøre sig yderligere upopulær i Real Madrid i den forgangne uge.

Efter at Wales sikrede sig kvalifikation til EM 2020 poserede Bale med et flag med skriften “Wales. Golf. Real Madrid. I den rækkefølge”, og det er ikke gået stille for sig den spanske hovedstad.

Da Bale blev indskiftet i Real Madrids La Liga-kamp mod Real Sociedad i weekenden var det til tydelig utilfredshed for Real Madrids hjemmepublikum. Nu kommer en holdkammerat dog Bale til undsætning.

- Han elsker sit land. Jeg kender Gareth, og han er 100 procent fokuseret hver dag. Han er professionel og han tager hånd om sig selv. Vi så, hvordan han spillede, da han kom ind i lørdags. Han scorede næsten, og hvis han ikke var fokuseret, havde han ikke spillet sådan, siger Thibaut Courtois ifølge Marca.

Den belgiske Real Madrid-målmand vil ikke kommentere direkte på flaget.

- Vi er her for at vinde kampe. Det, der er sket, er sket, men vi vil bare have ham til alt i træning. Fansene kan have sine meninger, hvem er jeg til at kommentere.

Skriften på det omtalte flag er en hentydning til en kommentar fra den tidligere Real Madrid-angriber Predrag Mijatovic, der har kritiseret Gareth Bale for at gå mere op i at spille for sit landshold eller at spille golf end at repræsentere Real Madrid.