Real Madrid straffede Crouchs hovedløshed

Peter Crouch dummede sig gevaldigt, og så kunne Real Madrid sikre sig en sejr på 4-0 i kvartfinalen i Champions League.

Peter Crouch sikrede sig en plads i Tottenham-fansenes hjerter, da han stod for den eneste scoring, der blev lavet i Spurs' ottendedelsfinaler mod Milan. Dermed var den langlemmede englænder den direkte årsag til, at Tottenham kom i en historisk kvartfinale.

Men i kvartfinalen mod Real Madrid dummede Crouch sig så i en sådan grad, at mange af klubbens fans formentlig er parate til at fratage ham hans plads i deres hjerter, og kyle ham langt ud af London. Efter et kvarters spil havde Crouch nemlig raget to gule kort til sig, og det betød, at Spurs måtte spille det meste af kampen med ti mand.

Og selvom Tottenham gjorde det godt under de meget vanskelige forhold, kunne de i længden intet stille op.

Emmanuel Adebayor har fået en del skæld ud for sine manglende mål i Real Madrid-trøjen, men det lavede togoleseren om på tirsdag aften, da han scorede to - nærmest identiske - mål.

Inden Peter Crouch dummede sig, havde Adebayor bragt Real Madrid foran efter en scoring ved et hjørnespark, og en lignende kasse tegnede den tidligere Arsenal- og Manchester City-spiller sig for efter 57 minutters spil.

3-0 blev det med tyve minutter igen, da Angel Di Maria med et smukt venstrebensspark fra højreside af feltet sendte bolden over i fjerneste målhjørne. Med tre minutter igen lukkede og slukkede Cristiano Ronaldo med scoringen til kampens slutresultat 4-0.

Dermed blev det altså til en stensikker sejr til Real Madrid, og mon ikke Jose Mourinhos drenge er videre til semifinalen? Det er svært at forestille sig andet.