Champions League

Redknapp efterlyser rødt kort

Harry Redknapp var glad for sejren over Milan, men rasede over hjemmeholdets spillere.

Tottenham-manager Harry Redknapp var både glad for Tottenhams sejr og rystet over Milan-spillernes opførsel, da han skulle evaluere tirsdagens Champions League-drama foran de rullende TV-kameraer, der blandt andet leverede til TV3+ i Danmark.

- Det var en vældig god forestilling fra vores hold, men det bliver fortsat en vanskelig returkamp. Folk tror, at det er overstået nu, men de har nogle meget farlige spillere, sagde Harry Redknapp efter kampen, der blev overskygget af Gatussos raserianfald og angreb mod Joe Jordan efter kampen.

- Han mistede besindelsen, og af alle valgte han at tage fat i Joe Jordan. Det er nok den værste mand, du kan vælge i sådan en situation. Hvis man har set Joe spille, ved man det, lød det i munter stil fra Redknapp, der dog var uforstående overfor at Milans Flamini ikke blev udvist efter sin grove tackling midtvejs i anden halvleg.

- Jeg har set den i slowmotion fire-fem gange. Det var en forfærdelig tackling, og et klart rødt kort. Jeg forstår ikke, hvordan dommeren ikke kunne give rødt kort, mente Redknapp, der dog kan lune sig ved tanke om, at Tottenham har et godt udgangspunkt før returkampen på White Hart Lane.