Champions League

Rummenigge. Ribéry er top 5 i verden

Bayern Münchens sportsdirektør roser Franck Ribéry, som han kalder en af verdens fem bedste spillere

En af sommerens længste transfersagaer var den om Franck Ribéry, som enhver storklub med respekt for sig selv jagtede i sommerferien. Manchester United, Chelsea, Barcelona og Real Madrid var de mest interesserede bejlere, men Bayern München afviste et salg, og Ribéry blev i Tyskland. Det glæder sportsdirektør Karl Heinz Rummenigge sig over.

- Det er fantastisk for Bayern, at Ribéry blev, for han er en af de fem bedste spillere i verden. Han afgør kampe på egen hånd. Med tilgangen af Arjen Robben har vi to meget farlige fløjspillere. Vi har et stærkt angreb, som jeg anser som holdets styrke - Ribéry,
Mario Gómez, Miroslav Klose, Luca Toni og selvfølgelig Robben, siger Rummenigge i et interview på uefa.com.

Rummenigge bruger desuden interviewet på at rose den nye træner Louis van Gaals evner i Europa, og dem kan der blive brug for i en svær Champions League.

- Den tyske befolkning kræver stadig succes i Champions League. Vi prøver igen, men desværre har vi kun nået kvartfinalerne de sidste par år. Det ville være dejligt at komme mindst en runde længere. Det er dog svært, for lige så snart man når knockout-runderne, skal man være fokuserede. Man kan ikke have kampe, som vi havde sidste sæson i Barcelona, siger Rummenigge og hentyder til første opgør i sidste års kvartfinale, hvor Bayern tabte 4-0 i Catalonien.

Læs også: Når stjerne og træner kriges: