Champions League

Schmeichel advarer FCK

Peter Schmeichel mener ikke, at Chelseas dårlige form i ligaen er en fordel for FC København.

På tirsdag skal FC København spille den største kamp i klubbens historie. Selveste Chelsea venter i ottendedelsfinalen i den mest prestigefyldte turnering i europæisk fodbold, Champions League.

Selvom Chelsea spiller skidt i Premier League, mener den tidligere førstemålmand i Manchester United, Peter Schmeichel, at FC København skal passe på med at se det faktum som noget positivt.

- Ligaen er et langt flow over ti måneder, mens slutkampe i Champions League er enormt vigtige for især Chelsea, som er den mest ambitiøse klub med hensyn til brugen af penge. De har behov for CL-succes, og den ambition skærper spillerne enormt i netop de kampe, siger Schmeichel til Ekstra Bladet.

- Man må ikke lade sig narre af, at det ikke fungerer for Chelsea i Premier League, for holdet vil være anderledes skærpet i CL.

Studieværten på 3+ råder FC København til at fokusere på deres eget spil frem for at tænke på at udnytte Chelseas svagheder.

- Det vigtigste for FCK bliver at se på sig selv og ikke fokusere på Chelseas svagheder. FCK er ude i et eventyr, men trods de enorme forventninger skal klubben huske at glæde sig over at være en del af eventyret, siger Schmeichel.