Video : Tipsbladet
Champions League

Slavia Prag-helt hylder ter Stegen - og raser over ubehøvlet Messi

Marc-André ter Stegen viste sig fra sin bedste side efter Barcelonas 0-0-kamp mod Slavia Prag, men det samme kunne desværre ikke siges om tyskerens holdkammerater.

Slavia Prag leverede tirsdag en stor overraskelse, da tjekkerne formåede at spille 0-0 med Barcelona på Camp Nou.

Tjekkernes målmand, Ondrej Kolar, leverede en stor præstation, men Slavia Prag-helten var efterfølgende skuffet over Barcelona-stjernernes opførsel efter slutfløjtet.

Hylder ter Stegen
Kolar var skuffet over, at flere af Barcelona-spillerne skred direkte efter kampen, uden at give hånd eller bytte trøjer. Heldigvis for den tjekkiske målmand viste Barcelonas målmand Marc-André ter Stegen sig dog som et bedre eksempel end sine holdkammerater.

- Han ventede på mig i spillertunnellen. Han stoppede mig og sagde, at det var lang tid siden, at han havde set så god en målmandspræstation, samt at det havde været en fornøjelse at se, hvor god jeg havde været med bolden ved fødderne, lyder det ifølge iDNEZ.cz fra Kolar.

- Han ventede på mig efter kampen, hvilket jeg ser som den ultimative ros. At få ros af så god en målmand... det gav mig gåsehud. Det var en utrolig oplevelse.

- Men hvad angår nogle af de andre spillere... Messi og de andre skred bare. Nogle af dem gav ikke engang give hånd. Det var trist. Vi så alle frem til at møde disse store spillere, og vi ønskede at bytte trøjer efter kampen. Men de opførte sig ikke særligt pænt.