Champions League

Spil: Få mål hos Porto

Ikke meget tyder på målfest i aftenens Champions League-opgør mellem FC Porto og Arsenal


Onsdag 20.45
Porto - Arsenal under 2,5 mål
Odds 1,57 Bwin

Disse to tørnede også sammen i Champions League i sidste sæson, hvor Arsenal lagde ud med at storvinde 4-0 på hjemmebane, men returen i Porto blev tabt 2-0. En lignede kamp med færre end tre mål er også, hvad der jagtes her.

Arsenal kan spille drømmefodbold, så vi alle sidder og savler, når det ellers tager dem, men det behøver ikke altid at gå lige målrigt for sig.

Deres tre seneste ligakampe i England er endt 0-0, 1-3, 2-0 og 1-0. Disse kampe er afviklet mod rækkens nummer et, to, fire og syv, hvilket giver en indikation af, at når der står ekstra meget på spil, øges påpasseligheden også.

Og der står altid meget på spil i Champions League.

Heller ikke i deres gruppekampe gik det voldsomt for sig hver gang. Fire af deres seks kampe havde færre end tre scoringer.

Også Porto kan fremvise fire af seks gruppekampe med færre end tre mål, og interessant er det at notere sig, at de undervejs mødte Chelsea, som i denne sæson har slået Arsenal med 3-0 og 2-0. Portos kampe mod Chelsea endte 0-0 og 0-1.

I sidste sæson nåede Arsenal semifinalen i denne turnering. Undervejs endte fire af deres seks knock out-kampe med færre end tre mål.

Hent din bonus på 500 kroner her

Følg kampen live her